dissabte, 15 de març de 2014

Joves Emprenedors del Santa Teresa de Lisieux

Els Joves Emprenedors del 1r trimestre han participat en el programa 'Be an Entrepreneur' en què, amb la col·laboració d'en Patrick Reyes, enterpreneurship coach, de la Fundació Escola Emprenedors de Barcelona, han treballat la seva iniciativa, creativitat, presa de decisions, treball en equip i han pogut pensar i donar forma al seu projecte propi. A més, amb aquesta optativa, els alumnes han potenciat el seu anglès. 

Aquests són els resultats dels seus projectes:

  • Dog walking: Berta Canto, Paula Carrillo, Carla Maher, Inés Latre i Clàudia Vila.
  • CNY (Children Need You): Abril Bejarano, Mònica Molina, Nuri Ribas i Pol Villagrasa.
  • SLD (Something Like Dance): Sandra Cañellas i Carla Rodríguez.
  • Soccer (a soccer shop): Adriana Gil i Mònica Tobella.
  • Magecri: Marta Bernat, Gemma Cuadrat i Cristina Nicolás.
  • Meetooth: Víctor Franch, Víctor Garro, Miguel Paracuellos, Pablo Robert i Nicolás Sanjulián.
Joves Emprenedors


'Aquest projecte ens servirà per al nostre futur i poder dur a terme nosaltres mateixos el procediment per crear un negoci ha estat molt interessant. A més, hem millorat el nostre vocabulari i la nostra fluïdesa en anglès. Hem après a expressar-nos davant d'una audiència'. Nuri Ribas i Carla Rodríguez.
'If you want to make a good project, you need to be with people you like, be organized and work really hard'. Víctor Franch, Víctor Garro, Miguel Paracuellos, Pablo Robert i Nicolás Sanjulián.

Durant aquest programa, Francesc Riverola, fundador i president de Fxstreet.com, ens va visitar al col·legi, i amb ell vam tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà la seva experiencia i plantejar-li tots els nostres dubtes sobre tota la seva tasca, des del començament fins a l’actualitat.


Share/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada