dimarts, 31 de maig de 2011

Taller “Explorant la informàtica”

Missatge de la Facultat d'Informàtica de Barcelona:
Seguint amb el nostre compromís d’impulsar l’ensenyament de la informàtica a l’educació secundària i d’apropar Instituts i Universitat, us proposem el taller “Explorant la informàtica” que organitzem des de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, amb el suport del programa “Computer Science for High Schools” de Google, els dies 4 i 5 de juliol de 2011.
 Aquest taller té una visió pràctica, orientada a posar a l’abast dels assistents eines, recursos i materials per completar i/o renovar els continguts que actualment s’ofereixen a assignatures d’ Informàtica o Tecnologia. A més de les activitats formatives, també realitzarem debats al voltant dels continguts i orientació del currículum d’informàtica a l’ensenyament secundari (ESO i batxillerat), i visites a instal·lacions de la Universitat.
Amb la finalitat d’afavorir la comunicació i l’intercanvi hem creat aquest bloc Explorant la Informàtica (http://fib-cs4hs.blogspot.com/), on trobareu la informació actual i futura de les activitats que us oferim des de la FIB.
Volem que aquest taller sigui participatiu, i per sobre de tot, molt útil per vosaltres. Per aquest motiu us proposem que respongueu a una enquesta (la trobareu en la part dreta del bloc), i ens indiqueu entre les opcions proposades (al bloc trobareu una descripció de cada activitat) quines activitats són les que més us interessen. Així mateix si teniu noves propostes d’activitats, les podeu compartir afegint un comentari a aquest article, i seran incloses com a opcions en l’enquesta. Us animem a participar.
A partir de les vostres aportacions, us enviarem el programa definitiu del taller el proper dilluns 6 de juny.

Share/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada