dimarts, 31 de maig del 2011

Tercer “Concurs de podcast – Contes del Món”

L'Associació COMSOC – Comunicació Social obre el tercer “Concurs de podcast – Contes del Món” amb web www.contesdelmon.org als centres educatius i alumn@s de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana: Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, Franja de Ponent, Illes Balears, i País Valencià. Durant el curs 2011/12 animeu-vos a enregistrar en mp3 contes arrelats als pobles de la Terra. Si els vostres contes estan entre els 24 finalistes formaran part del “Llibre i disc dels Contesdelmon.org”, els emetran diverses “Ràdios amigues” i a més els explicaran per viles i ciutats animadors de l'AMAPEI i del grup Ara va de bo en el marc d'una “Diada dels Contes del Món”. Ja podeu omplir el formulari d'inscripció!


El periode d'inscripció finalitza el divendres 30 de setembre del 2011 i per primera vegada caldrà assumir una quota que permetrà donar continuïtat a una iniciativa que combina tradició oral i noves tecnologies, llengua catalana i cultures nouvingudes.

Aquí podeu accedir al formulari d'inscripció del 3er "Concurs de podcast - Contes del Món.

.

Share/Bookmark

2 comentaris:

  1. Les podcasts són molt interessants a les classes de llengua estrangera. Els alumnes perden la por a parlar de manera espontània i els agrada molt. Jo sóc la que no ser com funciona. Aquest estiu voldria seguir un curset online per saber-ho fer. En coneixes algun???
    Gràcies

    ResponElimina
  2. Hola, aquí tens un curs: http://www.ciberespiral.org/eee11/2

    ResponElimina