divendres, 8 de juny de 2012

Explorant la Informàtica. 27 i 28 de juny de 2012. Activitat adreçada al professorat de secundària

Grau en Enginyeria Informàtica Una professió de futur
img3La informàtica ha esdevingut en pocs anys una eina fonamental pel progrés de la Societat. Els avenços més significatius en gairebé tots els àmbits han estat possibles gràcies a l’aplicació de la informàtica: des de la cultura, la música, l’esport, fins al funcionament de les empreses, l'Administració, la participació ciutadana, les relacions interpersonals, la sanitat, l'educació, la recerca científica, qualsevol àmbit està sent revolucionat per les possibilitats d’innovació i millora que la informàtica ofereix.
Els estudis de Grau en Enginyeria Informàtica de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és la titulació universitària que permet obtenir els coneixements, habilitats i competències necessaris per a treballar en el camp de l’Enginyeria Informàtica. La FIB t’ofereix: els millors recursos, la millor experiència, la millor oferta formativa i l’equip docent més experimentat. Tot per a que després dels estudis desenvolupis una carrera professional exitosa.
Els professionals de la informàtica han esdevingut figures clau en tots els àmbits. Tots els estudis preveuen que en els proper anys la demanda d'enginyeres i enginyers en informàtica no sols continuarà creixent a bon ritme, sinó que és l’àrea on més noves professions estan sorgint. A Catalunya la majoria dels professionals que lideren aquesta transformació de progrés han estudiat a la FIB. Des de fa 35 anys formem als professionals que imaginen, innoven i creen, a partir dels seus coneixements, una nova Societat. Vols ser tu?
especialitats Dins del camp comú de la informàtica, la FIB t’ofereix les 5 especialitats definides a nivell internacional. Aquestes especialitats condueixen a perfils professionals diversos. Unes són molt properes a la gestió de les empreses i organitzacions, altres a la recerca aplicada i altres s’orienten a la direcció d’equips i projectes per construir solucions basades en les tecnologies de la informació. Algunes s’orienten al hardware, les xarxes i els enginys que computen, altres al sofware o els aplicatius empresarials i altres a les infraestructures integrant tot tipus de tecnologies de la informació.
A la FIB fa 35 anys que impartim totes aquestes disciplines. El nostre professorat inclou experts que fan recerca de prestigi a nivell internacional en totes les matèries d’aquestes especialitats: som #1 al ranking SCImago. Això permet a la FIB oferir-te les 5 especialitats amb les màximes garanties de qualitat i uns continguts sempre a l’avantguarda i comptar amb laboratoris i recursos més ben equipats.
Els nostres estudiants sovint col·laboren en aquests projectes de recerca apassionants i fan pràctiques ben remunerades a les principals empreses. Podràs fer estades a qualsevol Universitat de la nostra amplia i selecta xarxa internacional (més de 150 Universitats de 33 països), i fins i tot obtenir dobles titulacions. Cada any rebem estudiants d’aquestes Universitats que seran els teus companys i companyes d’estudis.
A la FIB s’apliquen innovadores metodologies docents centrades en la participació de l’estudiant. La innovació docent i l’ús de modernes tecnologies educatives són pràctiques habituals i nombrosos grups de recerca treballen per la millora continua. Estem emprant els criteris docents de l'Espai Europeu d'Educació Superior des de 2003 i amb aquesta experiència privilegiada hem dissenyat el pla d’estudis del Grau en Enginyeria Informática.
A més d’estudiar, la Universitat és una etapa que t’ha d’enriquir en un sentit més ampli. A la UPC trobaràs una oferta d’activitats universitàries per desenvolupar les teves aficions culturals, esportives, lúdiques, per col·laborar amb projectes de sostenibilitat i desenvolupament, que ni et pots imaginar.
Som una Universitat pública al servei de tota la Societat i et volem oferir totes aquestes oportunitats per al teu futur. Si tu vols, la FIB és teva.

Explorant la informàtica

CS4HS
Activitat adreçada al professorat de secundària.

Amb el suport de programa "Computer Science for High School” de Google.

Explorant la Informàtica. 27 i 28 de juny de 2012
Tallers (Programació avançada amb Scratch, Gestió d'un centre amb Google Apps Education) i conferències (Els creadors de la informàtica, Recursos per impartir els temes d'informàtica a la Tecnologia de l'ESO , Som emprenedors).


Share/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada