divendres, 27 de gener de 2012

28 de gener: Portes obertes, Col·legi Santa Teresa de Lisieux

JORNADA DE PORTES OBERTES

Aquesta jornada se celebrarà el
dissabte 28 de gener. Al llarg del matí es faran diverses activitats a les quals esteu convidats.

El procés de preinscripció es preveu que es durà a terme a finals del mes de febrer. Això pel que fa a Educació Infantil, Primària i ESO (ensenyaments obligatoris). En canvi a l'etapa de Batxillerat tindrà lloc durant el mes de maig.
És el nostre desig que pugueu venir aquest dia per tal de conèixer l'escola i el nostre projecte educatiu.

En qualsevol cas podeu demanar cita prèvia, abans o després d'aquesta jornada, trucant al 93 430 93 18. Us donaran dia i hora per tal que mantingueu una entrevista amb les Caps d'estudis respectives.
INFANTIL: podreu visitar l'edifici d'Infantil, situat a Marquès de Sentmenat, 35-37 Porta 10. Les mestres us ensenyaran els diferents espais i us explicaran com treballen.
Hi haurà dues xerrades informatives, a les 10.30h i a les 11.30h.
La Cap d'estudis d'Infantil, Sra. Montse Rovira, atendrà a les famílies que no puguin venir el dia de les Portes Obertes i concertin una cita.

La resta d'etapes (Primària, ESO i Batxillerat) estan situades a l'edifici del carrer Deu i Mata, 67.
PRIMÀRIA: els mestres us acompanyaran per l'escola per tal que conegueu totes les dependències i el projecte de centre. Independentment d'això, tots els dimecres, a les 17h, la Cap d'Estudis, Sra. Roser Queralt, atendrà a les famílies que ho desitgin, prèvia cita telefònica.
ESO: els professors/es
i les coordinadores us acompanyaran pel Col·legi i us mostraran els diferents espais d'ús d'aquesta etapa. La Cap d'estudis, Sra. Susanna Güell, us proporcionarà tota la informació necessària en dues xerrades que tindran lloc a les 10.30h i a les 11.30h respectivament, en una de les aules del segon pis.
En cas que no us sigui possible assistir a aquesta jornada, podreu concertar una entrevista personal amb la Cap d'estudis.

Els dijous hi haurà atenció individualitzada per a famílies que demanin plaça per a 2n, 3r i 4t ESO. L'horari d'atenció serà a les 15.30h, 16h i 16.30h. En aquest cas sí cal concertar la cita prèvia telefònicament.

Presentació ESO a la nostra escola

BATXILLERAT: La Jornada de Portes Obertes és una bona ocasió per a visitar l'escola encara que el procés de preinscripció serà durant el mes de maig.

Hi haurà dues xerrades informatives, a les 11h i 12h respectivament, a una de les aules de la planta baixa.

A més, realitzarem dues xerrades informatives en dates més properes a la preinscripció. Donat que aquestes encara no les coneixem, les farem públiques més endavant.

Les famílies que desitgeu una entrevista personalitzada sereu ateses per la Cap d'estudis de Batxillerat, Sra. Isabel Rodríguez, els dijous de 15h a 17h, prèvia cita telefònica.

Presentació Batxillerat a la nostra escola


Col·legi Santa Teresa de Lisieux
BarcelonaShare/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada