dijous, 31 de març del 2011

La Mostra d'Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil

Del 6 al 10 d’abril es durà a terme la 22a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. Durant aquests cinc dies, Igualada acollirà 75 espectacles diferents i 129 representacions. 


La Mostra d'Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és el mercat d’arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana, que té lloc anualment a Igualada.

L’objectiu principal de La Mostra d'Igualada és la difusió de les millors produccions catalanes de teatre infantil i juvenil per tal de proveir la programació dels municipis del territori de parla catalana. No obstant això, La Mostra dedica també atenció a una selecció del millor teatre infantil i juvenil de la resta de l’Estat i d’altres àmbits europeus.

Per tot això, La Mostra s’ha convertit en un punt de trobada excel·lent per als professionals del sector – tant per a l’exhibició com per a la compravenda d’espectacles – i alhora en una gran ocasió per gaudir en família dels millors espectacles per a tots els públics.






http://www.lamostraigualada.cat/
Share/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada