dissabte, 19 de març del 2011

Moviment E-3: Educadors Emprenedors EducaRed

El món està canviant a una velocitat cada vegada més gran. Eduquem per a un temps futur que gairebé no podem ni imaginar i utilitzant, en molts casos, continguts i tècniques d'altres temps. Al llarg dels segles XIX i XX l'educació va canviar el món, però ara no tenim aquesta sensació. L'Educació necessita un canvi i recuperació del lideratge social.

Davant d'un món en constant acceleració, cal respondre amb una educació radicalment diferent. Ja no n'hi ha prou amb petites millores incrementals. Un canvi així no pot venir de dalt abaix sinó construït des de baix. Les persones són l'element essencial de qualsevol canvi i els docents han de ser els agents d'aquest gran salt en l'Educació, però necessiten utilitzar les eines que permeten canviar el món, les eines que fan servir els emprenedors.

Si creus que ha arribat el teu moment d'actuar, aquest missatge va dirigit a tu. Et brindem l'oportunitat de poder transformar, de forma real, el sistema educatiuconvertint primer en un emprenedor. Formant-te en la manera com un emprenedor veu i explora el món, com crea projectes, els comunica a la societat i els porta a la pràctica. Volem recolzar-te, fer-te evolucionar, perquè puguis canviar l'educació.

Veuràs el món de l'educació amb ulls diferents, observaràs altres realitats i compartiràs les teves idees amb gent com tu, que comparteix el mateix objectiu, aquesta és la teva oportunitat.

Si ets un educador, que exerceix la seva professió a Espanya, pots ser protagonista d'aquesta transformació, t'atreveixes?

Uneix-te al Moviment E3: http://www.educared.org/global/MovimientoE3
Segueix-nos a Twitter @ MovimientoE3

Notícia publicada a: http://www.ciberespiral.org/ca/noticies/20-noticies-externes/197-moviment-e-3
 
Share/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada